У першому турі чемпіонату України з бейсболу зіграє… зірковий бігун Гешко

0

У суботу, 9.05.15, чернівецька команда «Соколи» зіграє свій перший матч чергового чемпіонату України з бейсболу (вища ліга, дивізіон Б) – проти БК «Західний вогонь» (Рівне).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Цікаво, що на бейсбольному полі можна буде побачити і найтитулованішого спортсмена Буковини, чемпіона Європи та світу з бігу на 1500 м Івана Гешка.

«Соколи», як відомо, приймають на єдиному пристосованому для проведення змагань такого рівня полі в Новому Киселеві під Чернівцями (їхати можна маршруткою №7 до кінцевої зупинки «Світанок», а звідти 8-10 хвилин пішки через Новий Киселів в бік річки Прут, або з автостанції (біля «Дріжджзаводу») на маршрутках Чернівці-Лужани, Чернівці-Шипинці до зупинки «Новий Киселів»).

У суботу гра розпочнеться о 16:00. І перший символічний кидок у цьому матчі, як повідомив наставник чернівчан Ростислав Гринчук, зробить голова обласного відділення НОК України Іван Гешко.

У неділю, 10 травня, повторна зустріч «Соколи» – «Західний вогонь» відбудеться о 10:00, а третій матч – через 30 хв. після завершення другого.

Запрошуємо підтримати чернівецьких бейсболістів!

Leave A Reply

Your email address will not be published.