У День вишиванки 2015 запрошуємо на рекордну акцію та «Козацькі забави»

0

У четвер, 21.05.15, у рамках Дня вишиванки на Соборній площі запланована незвична рекордна акція, а на площі Філармонії – «Козацькі забави».

tryzub-ludy

На Соборній площі о 16:00 під керівництвом знаного танцюриста і засновника школи танців «MoveOn» Івана Величка охочі (у вишиванках, звісно) спробують створити найбільший «танцюючий тризуб у вишиванках». Як повідомив fakty.cv.ua сам Іван Величко, на репетиціях було чоловік по 300, але він може організувати цей «танцюючий тризуб» десь з 1000 людей, тож запрошує всіх охочих приєднатися до рекордної акції! Потенційних рекордсменів у вишиванках запрошують на Соборну площу на 15:00.

Співорганізаторами акції є управління молоді та спорту ОДА та громадські організації.

А о 17:00 на площі Філармонії відбудуться «Козацькі забави». За попередньою інформацією, в організації та проведенні цих змагань з богатирського багатоборства мав взяти участь і чемпіон Чернівців та призер чемпіонату України Андрій Бурштин. Але як повідомив SportBuk.com Андрій, на організаційному засіданні він був, але на самому заході, найімовірніше, не буде присутній, оскільки цього дня виїжджає до Києва на чемпіонат України з стронгмену, разом із Романом Гниданом.

***

Фото: Велодень-2014 у Чернівцях – з киянами, тернополянами і новим мером на чолі

***

Фото: Чернівецький богатир Андрій Бурштин – призер Чемпіонату України

***

Фото: «Козацькі забави-2013» від Студентського Парламенту Буковини

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.