Оздоровча пробіжка перед «CrossHill 2015» стала «європейською» (фото)

0

Суботнього вечора 23.05.15 на стадіоні «Буковина» колективно побігали прихильники оздоровчого бігу та здорового способу життя, які з різних причин не братимуть участь у неділю у Чернівецькому напівмарафоні «CrossHill».

150523-probizhka-sportbuk.com (7)-Mazurashu

«Особливістю» цієї колективної пробіжки стало те, що її підтримав і новий начальник міськспортуправління – колишній футболіст «Буковини» Дмитро Макаренко. Сам він не мав можливості приєднатися, але передав симпатичну футболку («Дні Європи в Україні») для розіграшу серед учасників пробіжки.

«Сліпий жереб» назвав переможницею цією «лотереї» студентку юридичного факультету ЧНУ Мар’яну Шупляк, якій випав №1. Цікаво, що колега за навчальним закладом Анатолій Михалецькі перед розіграшом впевнено заявив, що точно не стане володарем призової футболки, оскільки є «невезучим»:) Утім, приблизно так само, мабуть, думали і всі інші учасники:)

Крім Павла Польового, який завітав на пробіжку з красунями дружиною Діаною та донечкою Глорією, «окремим рядком» відзначимо заступника начальника управління молоді та спорту ОДА Ростислава Тищука, який вперше «засвітився» на цій колективній пробіжці.

Наступна «планова» суботня пробіжка відбудеться вже у традиційний час – із збором на 9:50 біля входу на стадіон «Буковина». Приєднуйтесь!;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор ОЦ «Спорт для всіх»

Оздоровча пробіжка 23.05.15 (Біг Миру P.S. + CrossHill)

***

У контексті «CrossHill» до вашої уваги склад команди «Ford & Renault»:

Сергій Дуган

Юліан Аштефаніца

Юлія Профіс (Заяць)

Олександр Сандуляк

Ігор Сурла

Олег Букатар

Сергій Яненко (чемпіон світу з бігу на 100 км, запрошений в якості почесного гостя, щоби дати старт забігам)

(автор цих рядків теж мав бігти в неділю, але забіг збігся за часом з вирішальними матчами Чернівецької жіночої волейбольної ліги, тому біг напередодні)

Команда Ford & Renault готова до «CrossHill 2015»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.