Карате: Буковинці привезли нагороди з «Кубку Виклику 2015» (фото)

0

Дев’ять нагород здобули представники двох буковинських клубів на десятому ювілейному турнірі з карате – «Кубку Виклику 2015» в Іллічівську Одеської області.

2015-Illichivsjk-karate-5

Вихованці тренера СК «Максимум» Павла Шестакова 6 разів піднімались на п’єдестал пошани, а вихованці титулованого тренера СК «ТАЙ-СЕН» Євгена Мотовиліна – тричі.

У звітних міжнародних змаганнях до Дня Іллічівська взяли участь понад пів тисячі спортсменів, які представляли 34 команди із Сум, Одеси, Києва, Львова, Миколаєва, Запоріжжя, Харкова, Дніпропетровська, Житомира, Полтави, Бердянська, а також з сусідньої країни (м. Тирасполь).

Здобутки вихованців СК «Максимум»

В активі вихованців Павла Шестакова 1 «золото», 2 «срібла» та 3 «бронзи». Троє сторожинчан – Георгій Піцул, Ігор Шаповалов та Валентин Букачук здобули, відповідно, «золото», «срібло» та «бронзу» в індивідуальних видах. А чернівчани Аня Дружиніна, Катерина Луник та Різван Талібов завоювали срібну та по бронзовій медалі, відповідно.

Нагороди представників СК «Tay-Sen»

«ТАЙ-СЕН» був представлений на «Кубку Виклику 2015» шістьма спортсменами, троє з яких повернулися додому з нагородами. «Срібло» виборов Микола Мануїла, а бронзові нагороди – Павло Пентескул та Влад Дуткевич.

Особливо наставник Євген Мотовилін відзначає важливість стабільно гарного виступу Миколи Мануїла, який відбирається до складу національної збірної України серед кадетів.

Перша буковинська нагорода в дефлімпійській номінації

Також в рамках цього турніру відбувся Чемпіонат України з карате серед людей з вадами слуху. На ньому вперше виступив учасник, який представляв Чернівецьку область і клуб «Tay-Sen» – Іван Урсатій. Попри відсутність у нього змагального досвіду, Іван добре себе проявив і здобув третє місце!

Змагання відбулися 5.04.15.

Довідки з питань запису для занять карате в названих спортклубах:

СК «Максимум» – 050 597-86-36 (Павло),

СК «ТАЙ-СЕН» –050 695-80-39 (Євген).

 

Фото СК «Максимум»

***

Фото СК «Tay-Sen»

Leave A Reply

Your email address will not be published.