Футбол: «Буковина» забила вдома «Нафтовику» лише один гол

0

У 23 турі першолігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» у неділю, 26.04.15, приймала «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка).

150426-Bukovyna-Naftovyk-sportbuk.com (4)

Матч розпочався для господарів поля, здавалося, доволі перспективно. Підопічні Юрія Гія не лише нічим не поступалися гостям, які перебувають у середині турнірної таблиці, а й мали незначну ігрову перевагу. Але на 16 хв. «з нічого» охтирці «витиснули» гол у ворота чернівчан. А поки гравці «Буковини» оговтувалися від «нелогічної» невдачі, на 21 хв. той же Владислав Войцеховський, скориставшись не дуже вдалою грою оборони «Буковини», подвоїв рахунок. Щоправда, вже за 2 хвилини Василь Палагнюк один м’яч відіграв. І він же на 34 хв. ударом головою з близької відстані влучив у хрестовину, а на добивання головою пробивав Євген Ушаков, але вже у боротьбі і м’яч полетів не сильно в бік чужих воріт, тож захисник встиг його вибити.

Здавалося, що чернівчани зможуть відігратися і навіть, можливо, вирвати перемогу. Але це явно був не їх день… На 59 і 60 хвилинах Іван Сондей та Леван Арвеладзе забили ще два «необов’язкові» голи, після чого долю зустрічі практично було вирішено…

«Буковина» (Чернівці) – «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) – 1:4

Голи: Василь Палагнюк (23) – Владислав Войцехорвський (16, 21), Іван Сондей (59), Леван Арвеладзе (60).

Усі результати туру:

Інформація буде доповнена.

Турнірну таблицю і календар можна подивитися тут:

Leave A Reply

Your email address will not be published.