Фото: Олімпійські «Веселі старти» у ЗОШ №22

0

Чудове спортивно-патріотичне свято організували у чернівецькій ЗОШ №22, де юні школярі азартно змагались на очах у зіркового гостя Івана Гешка.

У ролі ініціатора і головного організатора заходу виступив один з кращих чернівецьких вчителів фізкультури Микола Каланча.

У веселих естафетах взяли участь чотири команди, які змагались за гарячої підтримки колег по школі та батьків.

Звісно, у такого роду «Веселих стартах», як кажуть, «головне не перемога, а участь». Проте, юні учасники, звісно, відчайдушно боролись саме за перемогу або якнайвище місце. І винагородою для них стало те, що нагороди їм вручав найтитулованіший спортсмен Буковини, чемпіон Європи та світу і голова обласного відділення НОК України Іван Гешко. Серед почесних гостей були також начальник регіонального відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Корнелій Жукотинський, відповідальний за фізичну культуру і спорту у міському управлінні освіти Володимир Цуркан, директор ФОК «Олімпія» Євген Дзівідзінський (він же – голова журі) та директор облцентру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу.

Захід відбувся під патронатом обласного відділення НОК України та за підтримки облцентру «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

***

Олімпійські «Веселі старти» у ЗОШ №22 (12.03.15)

***

150312-Veseli-starty-ZOS-22-sportbuk.com (28)

Leave A Reply

Your email address will not be published.