Баскетбол: У «Кубку Миру 2015» два фаворити програли по матчу

0

Шість чоловічих команд ведуть боротьбу за нагороди турніру з баскетболу «Кубок Миру 2015» (присвяченому Дню Перемоги), який триває у Чернівцях.

140523-basket-Kubok-Myru-final-NUGE-Star-life-sportbuk.com (51)

У цьогорічному турнірі, який ініціювала знана баскетболістка і тренер Валентина Федорівна Анісімова (торік, нагадаємо, «Кубок Миру» проводився під патронатом обласної федерації баскетболу, БК «Стріба», обласного центру «Спорт для всіх»), беруть участь наступні команди:

Букстар

HUGE

Батьки і діти

Полтіехнічний коледж

Олд скул

БДФЕУ

 

Станом на 24.04.15, як повідомила SportBuk.com Валентина Анісімова, лідирують «Букстар», «HUGE» та «Батьки і діти».

Валентина Федорівна зазначила, що два фаворити вже пізнали гіркоту поразок: команда «HUGE» програла «Букстару», а «Батьки і діти» поступились «HUGE».

За команду «Батьки і діти» грають тато і син Чермаки, тато і син Козаки, а також заявлени батько і син Федоряки (тато першого за часів незалежності буковинського майстра спорту з баскетболу Івана Федоряка – відомий волейболіст Олександр Ігорович поки що не грав, але заявлений і, сподіваємось, ще з’явиться на майданчику).

Наступні ігри відбудуться у понеділок, 27.04.15, у педколеджі:

17:30 БДФЕУ – Букстар

18:30 Батьки – Олд скул

19:30 Політех – Хюджі

Ще один матч відбудеться у вівторок, 28.04.15, два матчі зіграють через понеділок, тобто 4.05.15, а у заключному поєдинку у вівторок, 5.05.15, зійдуться «Батьки і діти» – «Букстар», які розставлять всі точки у боротьбі за найвищі місця.

Баскетбол: Кубок Миру 2014 (календар, результати)

Leave A Reply

Your email address will not be published.