На колективній пробіжці у Чернівцях «засвітилися»… одесити (фото, відео)

0

Традиційна суботня колективна пробіжка на стадіоні «Буковина» знову опинилась в центрі уваги місцевих телевізійників.

150228-probizhka-1-sportbuk.com (15)-Mazurashu-Heshko

Цього разу на оздоровчий флешмоб завітали «телегості» з «Чернівецького променю» і «112», яким дякуємо за пропаганду спорту і здорового способу життя.

Але цієї суботи були не лише «теле-родзинки» – компанію шанувальникам оздоровчого бігу знову склав зірковий бігун, «головний олімпієць» Буковини Іван Гешко, і вперше – гості з Котовська Одеської області, які взяли участь у Всеукраїнському заході «Спортивна зима» і вирішили долучитися й до пропагандистської акції. Заодно, як і інші учасники пробіжки, отримали традиційний презент від власника «Льодового майданчика» Павла Польового – можливість годину безкоштовно покататися на ковзанах.

Найстаршою учасницею флешмобу 1.03.15 була Тамара Коченюк, якій 90 років! А наймолодшим ще довго до шкільного віку:) Хоча цього разу наймолодшу, як кажуть, було видно неозброєним оком – це Машутка Грінчук, яка поки що рухається переважно на руках у татка – знаного бейсболіста, тренера і арбітра міжнародної категорії з цього виду спорту Ростислава Грінчука (хоча і від інших рук не відмовлялась).

Все більше стає постійних учасників суботніх пробіжок. Все довші дистанції долає директор готелю «Буковина» Андрій Брязкало, регулярно «прикрашає собою» бігаючи компанію красуня Юліана Цурік, а «буковинський бігаючий банкір» Олексій Бєляков навіть травмованим все одно прийшов на стадіон – підтримати морально друзів-однодумців. Постійним учасником став вже й собака Віктора Довганича – улюбленець публіки Марік (ясно, що він бігає разом з хазяїном). Минулої суботи він позмагався з «двоногими друзями» у бігу на 60 м, і подолав цю дистанцію за 7,95 сек. Причому час засікав не хто-небудь, а наставник рекордсмена України в естафеті 4х100 м Еміля Ібрагімова – Геннадій Слюсарєв.

Нагадаємо, що ініційований Русланою Мигалюк суботній оздоровчий флешмоб, підтриманий обласним центром «Спорт для всіх», «Льодовим майданчиком» та обласним відділенням НОК України, відкритий для всіх бажаючих. Зустріч – о 10:00 біля «Льодового майданчика». Крім цього, компанію на оздоровчу пробіжку можна знайти і по вечорах щодня, крім суботи і неділі. Орієнтир – 20:00 біля «Льодового майданчика». Але можна ініціювати і пропонувати інші варіанти організаторам та/або постійним учасникам флешмобів – зокрема, через соціальні мережі.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»


***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.