Фото: Зірковий бігун зробив гірськолижний майстер-клас «олімпійським»

0

Спортивну універсальність продемонстрував зірковий бігун Іван Гешко, завітавши на гірськолижний майстер-клас на трасі комплексу «Сонячна долина» (Бояни Новоселицького району).

150221-Sonyachna-dolyna-sportbuk.com (28)

Чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м і учасник трьох Олімпіад Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України, на цьому ініційованому відповідальним секретарем відділення Ярославом Галаном «Олімпійському уроці» 21.02.15, вийшов за межі функцій почесного гостя – сам одягнув лижі і вийшов на лижну трасу, продемонструвавши, до слова, доволі непогану гірськолижну техніку.

А студентам Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича уроки гірськолижної майстерності давали викладач цього закладу Тетяна Лясота з колегами по гірськолижній школі, яка працює, зокрема, і у комплексі «Сонячна долина».

До слова, ця школа навчатиме азам гірськолижного спорту і школярів з різних куточків України, які з 24 по 27 лютого братимуть участь у «Сонячній долині» у традиційному заході «Спортивна зима», організованого Всеукраїнського центру «Спорт для всіх». І під час цього заходу 25 лютого на 14:30 запланована і спроба побити рекорд Книги рекордів України у номінації найбільший «сноутюб-поїзд». Учасники рекордної акції отримають від «Сонячної долини» знижку 50% на підйомник або катання на сноутюбах. Бажаючих долучитися до рекордної акції прохання зареєструватися на sportbuk@gmail.com (кількість місць у транспорті, який доставить учасників рекордної акції з Чернівців на базу і назад обмежена, тому не зволікайте).

Рекордна акція також підтримана обласним відділення НОК України.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

Фото: На Буковині стартувала Всеукраїнська «Спортивна зима 2014» (відео)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.