Фото: Педколедж «інфарктно» обігрує ОДЮСШ і виходить на 3 місце у Лізі-2014/15

0

Супер драматичним видався заключний поєдинок групового етапу в підгрупі Б ІІІ Буковинської жіночої волейбольної ліги.

141111-voley-zhinky-liga-Pedkoledz-ODUSC-3-sportbuk.com (49)

У залі обласної ДЮСШ 11.11.14 зійшлися умовно третя команда ОДЮСШ та педагогічний коледж, результат матчу між якими вирішував долю не лише третього місця в підгрупі, а й останньої вакансії у першій четвірці, яка продовжить боротьбу за медалі. У ролі пасивних зацікавлених були дівчата з ЧНУ-1, які мали в активі стільки ж очок, скільки учасники звітної зустрічі (по 9), але в силу «особливих» додаткових показників, мусили вболівати за перемогу ОДЮСШ-3 в трьох партіях або «Педколеджу», як мінімум, 3:1. Другий варіант виглядав цілком реальним, адже дівчата з педколеджу виграли перші дві партії і вели в третій. Але «матч-боли» свої змарнували, а потім програли і четверту партію, що остаточно перекреслило надії ЧНУ-1 на четверте місце в підгрупі.

Про четверту партію варто окремо згадати. Які там «шалені качелі» були!!! Неймовірно, але то одна команда вела 4:0, потім рахунок став 4:6, потім інша вирвалась вперед, далі знову перша відірвалась на 5 очок. І так до кінця партії! Зрештою, юні вихованки ОДЮСШ (яким цього разу, замість травмованого рідного тренера Наталії Квітоковської, «секундувала» Людмила Накоскіна), в дусі унікальності партії, не реалізували 3 «сет-боли», а потім вирвали перемогу «на більше-менше», але теж після неодноразових «капелей» на користь однієї та другої команди. Але на п’яту партію ОДЮСШ-3 вже не вистачило. Передусім, напевно, морально-вольових якостей – якось швидко вони «розклеїлися», коли почали програвати (хоча характер, загалом, у них бойовий, що було продемонстровано і у звітному двобої).

Буковинська волейбольна ліга започаткована обласним центром ФЗН «Спорт для всіх» – з ініціативи викладача ЧНУ і волейбольного тренера та арбітра Івана Васкана.

11.11.14 (зал ОДЮСШ)

17:00. ОДЮСШ-1 – ЧТЕІ КНТЕУ – 0:3

18:30. Педколедж – ОДЮСШ-3 – 3:2

Календар та результати можна подивитися тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

Волейбол: У жіночій лізі 2014/15 стартували райони, а в місті фаворитки програли

***

Волейбол: Чинні чемпіонки Буковинської ліги йдуть у відрив (відео)

***

Волейбол: Змінився лідер жіночої ліги 2014/15

***

Волейбол: Перша поразка лідера жіночої ліги сезону 2014/15

***

Фото: Лідером волейбольної ліги 2014/15 залишається ОДЮСШ-2

***

Фото: Нові сенсації у жіночій волейбольній лізі 2014/15

***

У лідери ІІІ Буковинської волейбольної ліги вийшла команда ОДЮСШ-2

***

Фото: Стартувала Буковинська жіноча волейбольна ліга 2014/15

***

Буковинська жіноча волейбольна ліга 2014/15 (календар, результати)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.