Фото: Чернівчани «озолотились» на чемпіонаті 2014 з бодібілдингу та фітнесу

0

Дві золоті нагороди здобули представники Буковини на чемпіонаті України 2014 з бодібілдингу та фітнесу, який відбувся у Черкасах.

2014-Ukr-bodifitnes-sportbuk.com (1)

На звітні змагання Федерація бодібілдингу та фітнесу Чернівецької області делегувала чотирьох спортсменів (Інна Трофімінкова, Василь Бундюк, Михайло Вовчук, Олександр Слюсар) та стількох же суддів (Ігор Янчук – суддя першої категорії, Оксана Янчук, Дмитро Романюк і Микола Мінтянський – судді другої лінії).

Як повідомив голова федерації Ігор Янчук, титулована силова триборка Інна Трофіменкова перемогла в номінації бодіфітнес (до 165 см) і стала абсолютною чемпіонкою України серед жінок у бодіфітнесі. А Василь Бундюк виборов «золото» в бодібілдингу серед юніорів у категорії +85 кг. Непогано виступили і Олександр Слюсар та Михайло Вовчук.

«Від імені федерації всім атлетам висловлюємо велику подяку за важку працю та здобуті результати, за взаємну підтримку і високий командний дух! – зазначив в коментарі SportBuk.com Ігор Янчук. – А також запрошуємо впевнених, амбітних та сильних духом спортсменів поповнювати ряди Чернівецької обласної федерація бодібілдингу та фітнесу. Ми допоможемо Вам підкорити спортивний олімп!»

Змагання відбулися з 31 жовтня по 2 листопада 2014 р.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

Фото: Наші відзначились на Канарах (Tenerife Night Stars 2014)

***

Фото: «Золотий БУК 2014» (бодібілдинг, фітнес бікіні, Pole dance)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.