Федорук вчинив мудро і зняв напругу навколо «олімпійської боротьби» проти Гешка

4

Напередодні звітно-виборчої Асамблеї Чернівецького обласного відділення НОК України стало відомо, що екс-мер Чернівців, а нині народний депутат України Микола Федорук вирішив не конкурувати далі з найтитулованішим спортсменом краю Іваном Гешком за громадську посаду «головного олімпійця Буковини», аби зняти напругу навколо цього питання, яке вже набуло певного негативного резонансу.

Fedoruk-Heshko-sportbuk.com

За словами заступника голови обласного відділення НОК України Віталія Омельянчука, Микола Трохимович зазначив, що зараз не час для «розборок». Тим більше навколо громадської олімпійської посади, на яку претендує такий авторитетний і титулований спортсмен, як Іван Гешко. Водночас, Микола Трохимович дав згоду повернутися до виконання іншої громадської функції – представника області в Національному Олімпійському комітеті України. Якщо, звісно, за це висловиться більшість на Асамблеї відділення 23 вересня 2014 р. Цю місію Микола Трохимович виконував багато років, аж поки її на себе не перебрав екс-губернатор Михайло Папієв.

Зірковий бігун Іван Гешко, у свою чергу, зауважив, що особисто підтримує пропозицію обрати представником області в НОК знову Миколу Федорука.

Почути коментар самого Миколи Трохимовича на цю тему поки що можливості не було (телефон поза зоною доступності). Але немає сумнівів, що така серйозна людина, як Віталій Омельянчук, не може говорити щось, не маючи на це достатньо підстав.

Але, звісно, SportBuk.com готовий в будь-який момент озвучити і будь-які слова Миколи Трохимовича – прямою мовою.

P.S.: Уже видалась нагода почути і особисто Миколу Федорука. Він підтвердив викладену інформацію. Власне, автор цих рядків мало сумнівався, що Микола Трохимович вчинить мудро.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

Іван Гешко: Якби це були вибори мера Чернівців, я би зняв свою кандидатуру

***

4 Comments
  1. Тренер says

    Какое там мудро! Просто понял, что проигрывает и решил красиво уйти в сторону. Еще и получив взамен место представителя области в НОК. Мудро было бы сняться в тот же день когда появилась кандидатура Гешко! Но видно мозгов не хватило. Или советники у него такие левые

    1. Я думаю, що це все-таки МУДРЕ рішення!;)

  2. Тренер says

    Конечно, Георгий, вы так будете говорить, чтобы не обидеть Федорука. Но вы то хорошо знаете, что Федорук в тайном голосовании проиграл бы. Потому и снял кандидатуру. Точнее его друзья спортивные так посоветовали, когда поняли что торба

    1. Та ні, я справді вважаю це МУДРИМ рішенням;) А щодо “якби” і т.п., то в спорті і на виборах “якби” не береться до уваги;) Нехай кожен вважає, що виграв би саме він. На даний час це вже неважливо;) Тепер головне консолідувати зусилля задля олімпійської справи;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.