Ліга пляжного волейболу запрошує 13 липня на 3 тур («Аква-Плюс»)

1

У неділю, 13.07.14, у туркомплексі «Аква-Плюс» запланований 3 тур Ліги пляжного волейболу 2014, до участі в якому запрошуються всі охочі.

Збір жіночих і чоловічих команд – на 10:00 у туркомплексі «Аква-Плюс» (с. Кам’яна Сторожинецького району).

Прохання до дівчат не забувати, що в пляжний волейбол необхідно грати у відповідних купальниках. Планується паралельно з Лігою пляжного волейболу провести і фотоконкурс Міс пляжний волейбол. Про участь в ньому та готовність до фотозйомки (для виставляння на голосування) прохання повідомляти завчасно перед туром, аби мати час і можливість залучити до зйомки професійного фотографа. Відповідно, майбутні учасниці конкурсу можуть брати з собою і інший пляжний одяг, в якому воліють сфотографуватися.

Нагадаємо, що команди (які складаються з двох осіб) можуть взяти участь у будь-якій кількості турів, на кожному з яких розігруватимуться медалі та очки в загальний залік – залежно від кількості учасників: 1 місце – кількість команд плюс 1 очко, 2 місце – кількість команд мінус 1 очко і т.д. до останнього місця – 1 очко.
Допускається заміна одного гравця в команді, але на іншого, який до цього не був задіяний в змаганнях у складі іншої пари.

До фінальної частини увійдуть 6 кращих чоловічих і 4 кращі жіночі команди (пари).

За підсумками фінальних змагань будуть розіграні не лише традиційні нагороди, а й приємні презенти від туркомплексу «Аква-Плюс»: переможці серед чоловічих та жіночих команд отримають в подарунок уїк-енд (безкоштовне проживання і харчування на базі). Якими будуть додаткові презенти від «Аква-Плюс», як, нагадаємо, зауважив власник туркомплексу і депутат обласної ради Георгій Козьма, залежатиме від того, наскільки масовими і цікавими (в т.ч. для преси) будуть поточні тури.

Як відомо, у цьогорічній жіночій лізі пляжного волейболу можуть брати участь і команди з інших областей, які на турах в «Аква-Плюс» забезпечуються безкоштовним проживанням (1 доба).

Учасники також можуть замовити комплексний обід, але повідомивши про це завчасно (до закінчення попередньої реєстрації).

Особливістю порівняно з минулим сезоном є і те, що на кожен тур встановлений і символічний стартовий внесок від команд. Прохання не забувати про це (як і про борги за попередні тури).

Попередня заявка обов’язкова! (до п’ятниці 18:00) – тут, в коментарях, на електронну пошту (sportbuk@gmail.com), в соціальних мережах особистим повідомленням (facebook.com, vk.com – Георгій Мазурашу) або, в крайньому разі, на телефон (повідомляти назву команди, контактну особу і телефон).

Довідки: (099) 225-52-40 (Іван Васкан), (050) 841-61-33 (Георгій Мазурашу), <sportbuk@gmail.com>.

Організатор: обласний центр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

УВАГА! У зв’язку з «тривожним» для пляжних змагань прогнозом погоди на вихідні, прохання всім представникам команд вийти на зв’язок до організаторів в суботу в районі 18:00, коли, сподіваємось, буде більш зрозумілою перспектива проведення 3 туру в неділю, 13 липня.

***

Комплекси

Варіант 1 (82 грн.)

суп грибний

салат комбінований

пюре

шашлик 100 гр.

Хліб

узвар

 

Варіант 2 (80 грн.)

борщ

салат по-домашньому

картопля молода з циб. жар. і часн.

Шашлик 100 гр.

хліб

узвар

 

Варіант 3 (74 грн.)

бульйон з верміш.

салат “Шопський”

картопля молода з циб. жар. і часн.

Шашлик 100 гр.

хліб

узвар

 

Варіант 4 (56 грн.)

салат “Шопський”

рис

кур. відбивна (100 гр.)

хліб

узвар

 

Варіант 5 (54 грн.)

варенники з карт.

салат комбінований

хліб

узвар

При попередньому замовленні для учасників змагань – знижки.

 

Туристичний комплекс «Аква-Плюс»

– ресторан, бар, павільйони над водою

– готель

– конференц-зал до 100 чол.

– сауна і басейни

– більярд

– альтанки («беседки») на березі озера

– облаштована територія для засмаги

– катання на човнах

– водні атракціони

– тварини (живий куточок)

– риболовля (платна)

– можливість прийому попередніх замовлень

Адміністратор: (067) 372-24-85

Ресторан: (099) 609-42-58

Готель, сауна, конференц-зал, більярд: (099) 609-42-59, (097) 372-90-07

Замовлення альтанок («беседок»): (097) 639-66-72

***

Фото: На пляжному п’єдесталі – стартові герої, сексапільні «американки» і чемпіон Кіпру

***

1 Comment
  1. Оскільки станом на суботу, 12.07.14, 18:00 (не кажучи вже про п’ятницю 18:00:), доколи просили попередньо заявити про свій намір грати) на зв’язок вийшли лише 1 жіноча і 2 чоловічі пари, в неділю змагань Ліги не буде…
    Просимо ж постійно учасників давати знати наперед, хто хоче і може брати участь в оголошених турах… В коментарях тут, електронкою, СМС-кою – як зручно…

Leave A Reply

Your email address will not be published.