ІІ Буковинська чоловіча волейбольна ліга запрошує на організаційне засідання

0

У п’ятницю, 14.02.14, о 12:00 відбудеться засідання організаційного комітету по проведенню ІІ Буковинської чоловічої волейбольної ліги.

Представники команд, які мають бажання взяти участь в обласних змаганнях з волейболу серед чоловічих команд, запрошуються в п’ятницю, 14 лютого, на 12:00 в спортзал Буковинського державного медичного університету (вул. О. Гузар, 2).

Нагадаємо, що ці змагання проводяться обласним центром ФЗН «Спорт для всіх» з ініціативи викладача факультету фізичної культури та здоров’я людини ЧНУ Івана Васкана.

Цього року ліга відбуватиметься за схожою системою, як і прем’єрна минулорічна. Деталі будуть обговорені на організаційному засіданні.

Бажаючі долучитися до чоловічої волейбольної ліги можуть звертатися на e-mail: <sportbuk@gmail.com>, в ОЦ ФЗН «Спорт для всіх» (м. Чернівці, вул. Університетська, 50, тел: (050) 841-61-33) або безпосередньо до Івана Георгійовича Васкана (тел: (099) 225-52-40).

Після організаційного засідання БЧВЛ представники команд зможуть залишитися подивитися ігри міжнародного жіночого турніру, присвяченого 70-літнього ювілею БДМУ (колишній Чернівецький медичний інститут). У цьому турнірі, як повідомив Ігор Хавруняк, візьмуть участь команди ЧНУ, БДМУ, медичних коледжів з Чернівців, Вашківців та Новоселиці, а також гості з Кишинівського медичного університету (Молдова) та, можливо, з Румунії.

У п’ятницю та суботу команди гратимуть груповий етап в залі БДМУ, а в неділю, 16.02.14, з 10:00 в залі «Будівельник» відбудуться півфінали та матчі за місця.

Leave A Reply

Your email address will not be published.