Фото: Лідери І етапу не потрапили до топ-4 жіночої волейбольної ліги

1

Найбільшими «постраждалими» другого етапу ІІ Буковинської жіночої волейбольної ліги можна вважати новосельчанок, які увійшовши до вісімки кращих з першого місця в групі А, програли всім чотирьом командам з групи Б і залишилися за бортом топ-4.

 

Перед заключним ігровим днем, який гостював 15.12.13 в спортзалі БДМУ, відкритим залишалось питання двох останніх вакансій у фінальній четвірці. Усі чотири команди, які грали цього дня, мали шанси увійти до топ-4. Комусь для цього достатньо було однієї перемоги, комусь необхідно було вигравати двічі. Друге завдання виконали дівчата з Буковинського державного медичного університету на чолі з екс-лідером ЧТЕІ КНТЕУ Анастасією Німечко. А ось новоселицька команда, на вістрі атаки якої потужно діяла донька знаного майстра спорту з волейболу Володимира Комарова – Тетяна, так і не змогла на другому етапі набрати бодай одне очко. У підсумку лідери групи А першого етапу вибули з боротьби. А для Тетяни маленькою втіхою може стати те, що їй, як кращій серед новосельчанок, дістався симпатичний презент від спортклубу «Гешко».

Фінальна частина змагань, організованих обласним центром «Спорт для всіх» з ініціативи викладача ЧНУ Івана Васкана, запланована на 22-23 лютого 2014 р. в залі «Будівельник» і буде присвячена пам’яті колишнього голови обласної федерації волейболу і президента ВК «Будівельник» Василя Ананійовича Ватаманюка.

 

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.