Чернівецькі рукопашники їздять до Києва не «тітушками», а отримувати нагороди!

1

Наймолодшими відзначеними нагородами з нагоди 20-річчя Федерації рукопашного бою України стали двоє чернівчан.

Почесні відзнаки Федерації рукопашного бою України під час урочистості в Києві отримали перший на Буковині

Іван Штефюк, перший заступник президента ФРБУ Олександр Гартвич та Руслан Адамович
Іван Штефюк, перший заступник президента ФРБУ Олександр Гартвич та Руслан Адамович

майстер спорту з цього виду спорту, голова міської і віце-президент обласної федерації Руслан Адамович та віце-президент міської федерації Іван Штефюк. Обидва нині успішно працюють тренерами з рукопашного бою, чиї вихованці, як відомо, неодноразово вже здобували найвищі нагороди на Чемпіонатах Європи та світу.

Як повідомляє очевидець церемонії, Буковина – єдиний регіон, чиїх двох представників відзначили цією нагородою (інші – або одну, або жодної). А ще буковинці – наймолодші серед нагороджених фахівців.

Руслан Адамович та Іван Штефюк зазначили, що роздумали, чи їхати взагалі на цю урочистість до столиці, аби «друзі» не приписали їм інші цілі поїздки до Києва. І спеціально поїхали на авто – туди й одразу назад. Річ у тім, що дехто згадував наших рукопашників в контексті набору «тітушок» для платних акцій (в т.ч. агресивних) на підтримку влади. З цього приводу Руслан та Іван нагадали, що федерація рукопашного бою серед перших підтримала звернення до єдиноборців із закликом не піддаватися на провокації і ні за яких обставин не застосовувати силу проти мирних людей. І додали, що федерація нікого ні на які акції не відправляє. А спортсменам ніхто не забороняє виявляти свою особисту громадянську позицію в будь-який мирний спосіб – на підтримку влади або опозиції.

***

Фото: Герої Євро-2013 з рукопашного бою дали прес-конференцію в міськраді

***

Фото: Чернівецькі рукопашники «обміняли» сенсацію на посвідчення МСМК

***

Відео (рукопашний бій): Успіхи буковинців на Чемпіонаті світу 2012

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.