Вінницька «заруба» в Регіональній хокейній лізі

1

Наступний матч Регіональної хокейної ліги «Чернівецькі пінгвіни» проведуть 24.03.13 у Калуші проти «Коломийських вовків».

 

А напередодні дуже цікавий і драматичний матчі в рамках РХЛ відбувся у Вінниці. Як повідомляє президент ХК «Чернівецькі пінгвіни» Ігор Кірєєв зі слів віницьких колег, на льодовій арені «Мегамолл» у «дербі» зійшлися «Гайдамаки» (Вінниця) та «Арсенал» (Вінниця).

Боротьба видалася дуже напруженою. Більшу частину першого періоду жодна з команд не мала успіху. А відкрили рахунок першими все-таки гравці «Арсеналу». Через декілька хвилин рахунок знову став нічийним – відзначився молодий нападаючий «Гайдамак» Ігор Вайшле (№99). На 19-й хвилині першого періоду призер Чемпіонату СРСР Ігор Кучер вразив ворота Сергія Студинського сильним кистьовим кидком, тож на перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь «Гайдамак».

У другому періоді «Арсенал» почав «штурм» воріт Валерія Лук’янця (№30). І згодом Солових (№25) покарав за неуважність оборону «Гайдамак» – 2:2. Швидка контратака чинних чемпіонів призводить до третьої закинутої шайби у ворота «Арсеналу». І знову невтомний Ігор Вайшле був на вістрі атаки – 3:2. Але на 24-й хв.. другого періоду шайба «ліниво» все-таки перетнула лінію воріт Лук’янця – 3:3. Відзначився Олександр Гвоздовський (№39).
Тртетій період розпочався з осади воріт «Гайдамак». На шостій хвилині, скориставшись черговим провалом в захисті, Юрій Поліщук (№7) знову виводить «Арсенал» вперед – 4:3. Десята хвилина увінчалась успіхом для «Гайдамак» – з передачі Віталія Хоменка (№29) шайбу, «зірвавши павутину» з «дев’ятки», закинув Артем Іноземцев (№7) – 4:4.

На 19-ій хв.. той же Ігор Вайшле (№99) ставить переможну для «Гайдамак» точку – 5:4.
24.03.2013 «Чернівецькі пінгвіни» зустрічаються у Калуші Івано-Франківської області з «Коломийськими вовками».

Інші результати можна подивитися тут:

Leave A Reply

Your email address will not be published.