Десятки кращих спортсменів Буковини відомі, тепер визначаємо лідерів сезону-2012

1

Підсумки минулого спортивного сезону цього року на Буковині підбиватимуться незвично пізно, хоча все-таки раніше, ніж це робиться на національному рівні.

Всеукраїнська церемонія «Герої спортивного року» запланована на 30 березня 2013 р. А ось буковинських героїв спортивного сезону-2012 вшанують 28 березня 2013 р. у рамках традиційної шоу-програми «Зірки естради – зіркам спорту», яка відбудеться у Палаці «Юність Буковини» (початок – о 16:30, вхід – безкоштовний, за запрошеннями). Головним організатором цьогорічного спортивно-мистецького дійства є Департамент науки і освіти, молоді та спорту облдержадміністрації (директор – Михайло Бауер). Серед співорганізаторів – обласне відділення НОК України, облцентр «Спорт для всіх», спортклуб «Гешко» та інші.

У концертній програмі очікується і участь народного артистка України і майстра спорту з настільного тенісу Павла Дворського, який, як відомо, є співавтором цього проекту, в рамках якого відзначають героїв спортивного року.

Десятки кращих спортсменів Чернівецької області з олімпійських та неолімпійських видів спорту були визначені за підсумками набраних очок у трьох найвдаліших стартах сезону-2012 і затверджені комісією, утвореною наказом Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації. Відповідним наказом затверджені і самі топ-10.

Зазначимо, що лідери двох десяток кращих (з олімпійських та неолімпійських видів спорту), які будуть визначені вже і з урахуванням Інтернет- та SMS-голосування вболівальників, отримають під час шоу-програми «Зірки естради – зіркам спорту» додаткові презенти від наших партнерів – туркомплексу «Сонячна долина», туркомплексу «Мигово» та Центру розваг «Панорама-Чернівці».

Ознайомитися з умовами голосування та підтримати своїх улюбленців можна тут:

Крім самих топ-10, нижче можна подивитися і весь список претендентів на місце серед головних героїв минулого спортивного року.

***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Фото кращих спортсменів Буковини 2012 (олімпійські види)

Микола Лабовський
Тетяна Дорохова

 

 

 

 

 

 

 

 

Антон Любий
Наталія Лупу

 

 

 

 

 

 

 

 

Віктор Приходько
Олена Попович

 

 

 

 

 

 

 

 

Лідія Січенікова
Ірина Семенова

 

 

 

 

 

 

 

 

Руслана Цихоцька
Олександр Тесленко

 

 

 

 

 

 

 

***

Фото кращих спортсменів Буковини 2012 (неолімпійські види)

Василь Гуцул
Анна Беженар

 

 

 

 

 

 

 

 

Костянтин Ільїн
Олександр Доскальчук

 

 

 

 

 

 

 

 

Тарас Мандрик
Олег Мандрик

 

 

 

 

 

 

 

 

Ярослав Тарновецький
Ростислав Мокрій

 

 

 

 

 

 

 

 

Юрій Чижевський
Микола Ткачук

 

 

 

 

 

 

 

 

***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

опитування кращі спортсмени Буковини, опитування кращий футболіст Буковини, опитування кращий спортсмен Буковини, опитування спорт, кращі спортсмени Буковини, десятка кращих спортсменів Буковини, десятка кращих спортсменів Чернівецької області, топ-10 Чернівецької області, топ-10 Буковини, топ-10 Буковина, топ-10 Чернівецька область, кращі спортсмени року на Буковині, спортсмени року на Буковині, десятка кращих спортсменів Чернівецької області, топ 10 2012, шоу-програма Зірки естради – зіркам спорту, Зірки естради – зіркам спорту, нагородження кращих спортсменів року на Буковині, нагородження кращих спортсменів року, новини спорту, спорт новини, новини буковинського спорту, новини спорт Буковина, новини чернівецького спорту, новини спорт Чернівці, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.