Фото: Переконлива перемога буковинських сноубордистів-фрірайдерів

0

Чотири нагороди здобули представники Буковини на відкритих змаганнях з фрірайду та джибінгу, які відбулися на Закарпатті.

 

Традиційні змагання з фрірайду та джибінгу «BORZHAVA FREERIDE & JIBB FEST» проводилися на мальовничих схилах гори Гемба, що розташована в закарпатський області. Цей форум вже вкотре зібрав велику кількість учасників (більше сотні зареєстрованих) і просто шанувальників зимових екстремальних видів спорту.

У суботу (16.02.2013) було розіграно нагороди в джибінгу (ковзання на лижах та сноубордах по перилах, штучних та природніх перешкодах). Тут буковинські райдери отримали перший подіум – 3 місце здобув чернівецький ньюскулер (лижник) Олег Рибачук. Цього ж дня мали відбутись кваліфікаційні старти фрірайдерів, але погода внесла свої корективи – схил змагань був щільно затягнутий хмарами. Тому організатори вирішили перенести старт на неділю.

Наступного дня погодні умови не покращились. І навіть гучна вечірка, що відбулась в суботу ввечері, не розігнала хмар:) Тоді було прийнято рішення провести змагання з не менш видовищної і «агресивної» дисципліни – freecross (паралельні старти трьох райдерів по трасі, що обмежана воротами; перемагає той, хто першим перетне фінішну пряму). І тут представникам чернівецького гірського клубу не було рівних! Третє місце і 1000 грн. виборов Сергій Андрєєв, «срібло» і 3000 грн.  отримав Олександр Мураневич, а переміг і збагатився на 5000 грн. Сергій Павчук.

З цим тріумфальним успіхом хлопців з Чернівецького Гірського Клубу привітали каратисти з дружнього клубу «LEADER».

Дякуємо за фото Олександру Мураневичу!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

16.02.13. Успіхи буковинців у змаганнях з фрірайду та джибінгу (SportBuk.com)

***

BORZHAVA FREERIDE & JIBB FEST, сноуборд, сноубордінг, сноуборд-фрірайдер, Фрірайд, джибінг, фрірайд Чернівці, джибінг Чернівці, фрірайд Буковина, джибінг Буковина, буковинський фрірайд, буковинський джибінг, новини спорту, спорт новини, новини буковинського спорту, новини спорт Буковина, новини чернівецького спорту, новини спорт Чернівці, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.