Відео: Чи зможуть футболісти обіграти хокеїстів у хокей? (опитування)

13

Півфіналісти Чемпіонату Чернівців з міні-футболу 2012 р. з команди «Льодовий майданчик» кинули «хокейний виклик» місцевим хокеїстам-аматорам.

 

Усе почалося з того, що власник «Льодового майданчику» Павло Польовий після поразки однойменної команди у Чемпіонаті Чернівців з міні-футболу 2012/13 (від «Золотої скелі» – 0:2) жартома почав «знущатися» над футбольними здібностями гравців. Останніх це трохи «заділо», тим більше, що за «Льодовий майданчик» грають і титуловані футболісти-аматори, в т.ч. кращі бомбардири Чемпіонатів Буковини та Івано-Франківщини Євген Коломієць та Олександр Білоус. Футболісти віджартувалися – мовляв, Павле, дивись за своїми хокеїстами, вони що майстерніші? Слово за слово і, зрештою, Білоус, який свого часу захищав кольори футбольної «Буковини», запропонував Польовому прийняти від міні-футбольної команди «хокейний виклик». Гравці міні-футбольного «Льодового майданчика» запевнили, що вони потренуються і до кінця робочого сезону на льодовій арені дадуть бій місцевій аматорській хокейній команді у хокеї!

Павло Польовий одразу запропонував спробувати просто покататися на ковзанах, натякаючи, що вони ще можуть відмовитися від цієї «авантюри». Після перших «льодових пригод» (а дехто, судячи з відео, таки вперше став на ковзани), футболісти підтвердили намір підготуватися і дати бій хокеїстам.

А ви як думаєте – зможуть футболісти-аматори через пару місяців тренувань дати бій хокеїстам-аматорам у хокеї? Перед тим, як відповідати, можете подивитися розташоване нижче аматорське відео із згаданого «тренування».

Пізніше ми будемо додавати нові звіти про тренувальний процес футболістів у хокеї. Відповідно, і ви зможете знову «переголосувати».

Увага! Можна обрати одразу декілька варіантів (не більше 3-х)

***

Чи зможуть чернівецькі футболісти дати бій землякам-хокеїстам у хокеї?

View Results

Loading ... Loading ...

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

13 Comments
  1. Петька says

    Зрозуміло що хокеїсти виграють в хокей, а футболісти в  футбол, але якщо провести матчі і по футболу і по хокею тоді різниця між забитими і пропущеними може більш адекватно виявити переможця)

    1. Але футболісти порахували, що у футболі вони “по умолчанию” розгромлять хокеїстів, а ось у хокеї збираються дати бій;) Це, думаю, стосується поки що не “Чернівецьких пінгвінів”, а, приміром, “Тріумфу” без гравців “пінгвінів”:)

      1. хотеїст says

        Дивлячись як вони катаються на відео…… то вони не те щоб в футбол чи хокей можуть когось обіграти…… вони ходити не вміють))))))

  2. Саша says

    Нехай іще з художніми гімнастками позмагаються у вправах із м’ячем!

  3. Алина says

    Дивлячись відео – можу сказати ,що  гімнасткам  і фігуристкам було .б весело з цими хлопцями змагатись )))) я  би особисто .прийняла  участь 

  4. ДЮСШ says

    Тогда уже должны играть футболисты с Дрим-Тима….. они ж чемпионы по футболы

    1. Але ж не вони кинули виклик:) Хоча можуть долучитися, напевно:) Тим більше, за них колись грав Філіпчук, який класно грає в хокей;)

  5. Олеся says

     я за футболістів і впевненна, що вони переможуть професійних хокеїстів) насправді вони вміють добре кататись, це просто вони трошки гонили собі:)))

    1. Щоби розслабити суперників?:)

  6. Мирослав says

    тому Дрім-Тім і Чемпіони м. Чернівці по футболу і міні-футболу 2012 року, що вони зосереджуються на одному виді спорту і не кидають виклики командам з інших видів спорту, хоча деякі навикики в інших видах спорту є.

    1. “Не кажи гоп…” – все ще може бути!;) Тим більше, що у “Дрім-Тіма, як мінімум, два хокеїста хорошого для місцевого аматорського хокея рівня – Довганич і Філіпчук;)

  7. оглядач says

    От була собі гарна дискусія про  активний  відпочинок хлопців  і знову вліз цей. Мирослав із своїм  чемпіонським  Дім -Тілом….. .здається .вже весь світ знає про те як вони вигравали  кубки  і 

  8. оглядач says

    Чемпіонати лісу ….

Leave A Reply

Your email address will not be published.