Фото: Наталка Лупу на «Олімпійському уроці» у гімназії №5

0

У четвер, 6.09.12, срібна призерка Чемпіонату світу та півфіналістка Олімпійських ігор 2012 р. на дистанції 800 м Наталія Лупу взяла участь в «Олімпійському уроці» в гімназії №5 у Чернівцях.

 

«Олімпійський урок» для учнів 3 класу Чернівецької гімназії №5 організували обласний центр ФЗН «Спорт для

Фото на пам’ять із зіркою буковинського спорту Наталкою Лупу. Фото: Георгій Мазурашу

всіх» та спортклуб «Гешко», представниця якого – титулована бігунка Наталка Лупу стала почесним гостем заходу.

Наталка поділилась з юними чернівчанами секретами успіху і розповіла, що перш ніж «знайти себе» в легкій атлетиці, вона в дитинстві відвідувала по черзі секції з різних видів спорту. Зізналась новоселицька чернівчанка і в тому, що в перші роки занять спортом мала проблеми навіть з екіпіруванням, а згодом, завдяки старанній роботі на тренуваннях, досягла таких вершин у спорті, що тепер її екіпірує всесвітньовідома фірма. Звісно, поділилась Наталка і олімпійськими враженнями.

Разом із Наталкою в гості до 5 гімназії завітала і знімальна група програми «Спорт-тайм» (ОДТРК «Буковина»), тож дітки дуже втішились, що їх покажуть по телевізору.

Аби не роздавати презенти «просто так», організатори запропонували учням продемонструвати свою спортивні навички, спритність та обізнаність в олімпійській тематиці. Хоча, сповідуючи олімпійський принцип («Головне не перемога, а участь») презенти від обласного центру «Спорт для всіх» та СК «Гешко» Наталка Лупу вручила всім учасникам «Олімпійського уроку». А також плакати «Буковинці на Олімпійських іграх», на яких потім, на прохання діток, зірка буковинського спорту в класі залишила свій автограф.

Після «Олімпійського уроку» Наталка зазначила, що ніби повернулась у дитинство. І зізналась, що часом сама хотіла приєднатися до дітей і допомогти їм виконати ту чи іншу вправу.

***

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.