Карате: Чернівчанин Мотовилін в Лас-Вегасі «відкрив Америку»

0

Уперше буковинський каратист став призером Відкритого Чемпіонату США. На п’єдестал пошани піднявся Євген Мотовилін, який у 2007 р. першим серед українців виборов нагороду юніорського Чемпіонату світу з карате за найпрестижнішою версією WKF.

 

Вихованець Руслана Білоскурського (клуб «Дзаммай», федерація «Сін-Сьобу») виборов «бронзу» US Open-2012 у категорії +84 кг вніч на 9.04.12 (за київським часом). Цікаво, що змагання відбувалися у «Цезар паласі» Лас-Вегаса, де проводять і резонансні боксерські бої.

Представники буковинської школи карате раніше в США не виступали. А львів’янин Станіслав Горуна вже вдруге стає призером US Open. Торік він був другим, а цього разу – третім.

За словами Руслана Білоскурського, успіх Євгена Мотовиліна особливо тішить в контексті підготовки до Чемпіонату Європи, який відбудеться через місяць: «Сподіваюсь, вдалий виступ в США додасть Євгену впевненості перед європейським випробуванням. Тим більше, що в Лас-Вегасі він виступав за нашим часом вночі і в умовах спеки понад 30 градусів, при тому, що часу на аклиматизацію практично не було».

Детальніше про виступ Мотовиліна в США читайте пізніше.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.