Хокей: У матчі Чемпіонату Чернівців закинули 22 шайби!

4

У неділю, 8 квітня 2012 р., відбувся матч третього туру Відкритого чемпіонату Чернівців з хокею, який виявився супер результативним.

Відразу потрібно сказати, що команда ХК «Заболотів» з Івано-Франківської області знялася зі змагань. Покутці не вийшли на лід минулого тижня, коли мали грати з чернівецьким «Тріумфом», не з’явилися вони на гру з «Версалем» і на цей раз. Тому формула чемпіонату дещо змінилася, адже до уваги бралися тільки результати матчів між трьома командами – «Льодовим майданчиком», «Тріумфом» та «Версалем».

До цього матчу «Майданчик» і «Тріумф» мали у своєму активі по одній перемозі – над «Версалем», тому саме ці дві команди мали розіграти у звітній грі право попасти у фінал. І взялися суперники за це вже з перших секунд поєдинку: вже на першій хвилині Філіпчук змусив воротаря «Тріумфу» діставати шайбу із власних воріт. Хоча Фролов і Юшков до 11 хвилини вивели свою команду вперед, хокеїсти «Льодового майданчика», схоже, упіймали кураж і закинули чотири шайби поспіль. Здавалося б, ніщо вже не завадить їм одержати другу перемогу на турнірі й очікувати на суперника в фіналі, та вони, напевно, забули про те, що у складі «Тріумфу» грає хокеїст київського «Сокола» Дмитро Юшков. Саме він, а хвилиною пізніше – і Білоцький, скоротили розрив у рахунку до мінімуму. 5:4, і «Майданчик» все ж таки пішов на перерву попереду.

У другому періоді ті ж самі Білоцький, Юшков та Фролов на 3, 5 та 7 хвилині переважили терези на користь «Тріумфу» і гра пішла на зустрічних курсах. Якщо в першому періоді ігрова «перевага» «Майданчика» була помітною, то у другому краще виглядав суперник. Не зважаючи на це, ближче до закінчення другої частини матчу Стус двічи засмутив воротаря «Тріумфу» і зрівняв рахунок. Проте все традиційно закінчилося тим, що своє останнє слово залишив за собою Юшков, і його шайба, вже третя у зустрічі, зробила рахунок 7:8 на користь «тріумфів».

Запекла боротьба продовжилася і в останньому періоді. На першій його хвилині рахунок знову зрівнявся, а далі… Дві шайби Юшкова –  і вже 8:10, дві шайби Соловйова –  і вже 10:10. Та в окремих епізодах гри Дмитро обігрував ледь не по пів-команди суперника, і тому не дивно, що він вкотре вирішив долю матчу. На 19 та 23 хвилинах дві його останні шайби поставили жирну крапку. 10:12 – і «Тріумф» виходить у фінал відкритого чемпіонату Чернівців з хокею, залишивши «Версаль» та «Льодовий майданчик» зіграти додатковий матч за право виступу у вирішальній грі турніру.

 

Альберт Комарі,

«рульовий» сторінки «Льодового майданчика»

на sportbuk.com

 

8 квітня 2012 р. Чернівці. «Льодовий майданчик»

ХК «Льодовий майданчик» – ХК «Тріумф» – 10:12 (5:4, 2:4, 3:4)

Видалення – 1:3.

І період: Філіпчук – 1:0, Фролов – 1:1, Юшков – 1:2, Головатий – 2:2, Соловйов – 3:2, Кірєєв – 4:2, Соловйов – 5:2, Юшков – 5:3, Білоцький – 5:4.

ІІ період: Білоцький – 5:5, Юшков – 5:6, Фролов – 5:7, Стус – 6:7, Стус – 7:7, Юшков – 7:8.

ІІІ період: Соловйов – 8:8, Юшков – 8:9, Юшков – 8:10, Соловйов – 9:10, Соловйов – 10:10, Юшков – 10:11, Юшков – 10:12.

***

4 Comments
  1. Руся says

    Да хорош уже подигрывать Юшкову и приписывать ему дополнительные шайбы!!!

    1. У Вас є уточнення до статистики? Будемо раді Вашій допомзі:) Було б класно, якби хтось погодився допомагати вести статистику під час матчу. Не вистачає реально волонтерів…

  2. Руся says

    В первом периоде Юшков забил одну а не две шайбы, и бегал на поле так, как будто он отдельно от команды, с неуважением к напарникам и не пониманием командной игры!!! И если бы не пасы, которые на него отдавали напарники, он всего навсего ушел бы с площадки со скромненьким хет-триком!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.