Хокей: Визначився перший фіналіст Кубку Чернівців

1

У суботу, 14.05.11, у першому півфінальному поєдинку Відкритого Кубку Чернівців з хокею «Покутські яструби» на «Льодовому майданчику» прогнозовано переграли команду «Ветеран-50».

14.05.11

12:00. «Покутські Яструби» (Снятинський район, Івано-Франківська обл.) – «Ветеран-50» (Чернівці) – 10:1

Деталі – у репортажі Альберта Комарі.

Завершився двомісячний марафон Відкритого чемпіонату Чернівців з хокею, але хокейна весна на «Льодовому майданчику» продовжується. Учасники чемпіонату перейшли до вирішальної стадії сезону – до Відкритого Кубку Чернівців.

Гра в ньому йде за кубковою системою плей-офф, і перший полуфінальний матч Кубку відбувся у суботу, 14 травня. Зустрічалися в ньому «Покутські яструби» зі Снятинського району та чернівецький «Ветеран-50» – перша та остання команди чемпіонату.

Гра видалася цікавою, не зважаючи на статуси обидвох суперників. І нехай результат матчу не вводить в оману читачів: чернівчани грали дуже достойно, і вже в другій половині першого періоду, програючи 0:3, грали з фаворитом фактично на рівних.

Якщо після першого періоду у «Ветеранів» залишалися хоча б теоретичні шанси на вихід у фінал, то на початку другого про це можна було забути. Герба і Тремтячий довели перевагу «Яструбів» до 5-и шайб і гол Пилипяка лише підсолодив гірку пілюлю для чернівецької команди. До кінця періоду покутці ще тричі розписалися у воротах «Ветерана» і гру обидві льодові дружини в третьому періоді лише догравали. Проте, численні глядачі, які спостерігали за перебігом подій матчу в барі «Чемпіон», навряд чи жалкували через витрачений час, оскільки суперники продемонстрували цікавий та видовищний хокей.

Що ж, цей сезон для «Ветеранів» практично закінчено (попереду – матч за 3 місце). Побажаємо їм у наступному сезоні підготуватися та зіграти краще й гідно протистояти сильнішим суперникам. А «Яструби» чекають свого суперника у фіналі Кубку…

 

ХК «Ветеран-50» Чернівці – ХК «Покутські яструби» (Івано-Франківська обл.) – 1:10 (0:3, 1:5, 0:2)

І період

0:1 – Тремтячий, 0:2 – Деревянко, 0:3 – Соловйов

ІІ період

0:4 – Герба, 0:5 – Тремтячий, 1:5 – Пилипяк, 1:6 – Пирог, 1:7 – Герба, 1:8 – Тремтячий

ІІІ період

1:9 – Соловйов, 1:10 – Пирог

У неділю, 15.05.11, о 7:30 відбудеться другий півфінал за участю чернівецьких команд:

«Версаль» – «Льодовий майданчик»

А з 10:00, як ми вже повідомляли, на «Льодовому майданчику» відбудеться міжобласний юнацький турнір з хокею.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.