Легка атлетика: Марина Царик – третя на Чемпіонаті України з кросу

6

Приємний сюрприз піднесла 23.10.2010 р. на Чемпіонаті України з кросу в Кіровограді юна буковинка Марина Царик з Шипинців Кіцманського району – вихованка Ігоря Сурли, Вадима Романюка та Дениса Тищука, яка виступає під патронатом СК «Гешко», виборола у своїй юнацькій віковій групі 3 місце. Це перша нагорода, яку наша здібна землячка здобула на національній арені.

Чемпіонат України з легкоатлетичного кросу фінішує 24 жовтня 2010 р.

Марина Царик
6 Comments
  1. Андрій says

    Питання автору: Яке відношення СК “Гешко” має до цієї спортсменки ?

    1. Це краще запитати у спортсменки і першого тренера Ігоря Сурли:) Маринка отримує скромну “стипендію” від СК “Гешко”. З такими темпами Маринка, напевно, з часом отримуватиме і менш скромну підтримку від спортклубу:) Наразі сьогодні вона отримає від спортклубу першу премію за вдалий виступ на національних змаганнях;) Так що все ОК. Дякую за інтерес до справи. По питанню я зрозумів, що Ви переживали, аби не було написано назву спортклубу без реальної підтримки?:) Повірте, СК “Гешко” цього не треба. Клуб не змагається ні з ким в номінації, хто більше розкаже:) Але водночас я намагаюся не залишати без уваги реальну підтримку, бо ж це, зрештою, і приклад для інших;)

    2. А ще у ролі відповіді на Ваше запитання може бути і наступне:
      http://sportbuk.com/2010/10/u-chernivtsyah-zyavylasya-stezhka-zdorovya-foto/

  2. NIKOLAY says

    YA NE SOGLASEN S SPISKOM TRENEROV!PERVYM DOLJEN BYT6 DENIS ILI4!ON VED6 VYVEL CARIK NA TAKOI REZUL6TAT!NADEYUS6 TY SO MNOI SOGLASISWYA?

    1. А там тренери не вказані у порядку рейтингу чи вагомості внеску кожного з них:) Тут може бути різний підхід: першим – перший тренер, першим – останній, який тепер працює, в алфавітному порядку і т.п. У даному разі вони просто вказані без жодного “політичного” підходу:)
      Інформація давненька вже. Але, якщо я не помиляюсь, сам Денис Ілліч не дуже наполягає, щоби він фігурував у Марини на перших ролях:) Тобто просто робить свою справу, а ділити очки – це вже справа другорядна;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.