20-22.08.10, Чернівці, «Кубок Незалежності» з волейболу (календар)

0

З 20 по 22 серпня 2010 р. у залі «Будівельник» на Чернівецькому цегельному заводі №3 по вул. Кармелюка, 78 відбудеться традиційний міжнародний турнір з волейболу «Кубок Незалежності», в якому компанію чернівецькому «Будівельнику» складуть гості з Харкова, Бреста (Білорусь) та Пятра Нямц (Румунія).

Фаворитом змагань, найімовірніше, буде чинний чемпіон України «Локомотив» (Харків). Інші учасники «Кубку Незалежності» мають такі показники в останніх національних змаганнях: «Будівельник» (Чернівці) – 4 місце у Суперлізі України сезону-2009/10, «Західний Буг» (Брест) – 4 місце у чемпіонаті Білорусі сезону-2009/10, «VCM LPS» (Пятра Нямц) – 6 місце у Дивізії А Румунії сезону-2009/10.

«Будівельники» виступатимуть у кардинально оновленому складі. Як ми вже повідомляли, чернівецьку команду нещодавно очолив екс-наставник харківського «Локомотива2 і юніорської збірної України Віталій Осипов. Наразі у складі «Будівельника» тренується 9 волейболістів, в т.ч. один представник минулого складу – Георгій Гнат. Детальніше про оновлений «Будівельник» читайте на нашому порталі найближчим часом.

Як повідомив начальник чернівецької команди Петро Раца, офіційне відкриття «Кубку Незалежності» відбудеться або у суботу, 21 серпня 2010 р., у перерві між першим і другим матчем.

«Кубок Незалежності» 2010 р.

Розклад ігор (час початку матчів – попередній)

20 серпня (п’ятниця)

17.00. «Локомотив» (Харків) – «VCM LPS» (Пятра Нямц, Румунія) – 3:0
«Будівельник» (Чернівці) – «Західний Буг» (Брест, Білорусь) – 3:1

21 серпня (субота)

16.00. «Локомотив» (Харків) – «Західний Буг» (Брест, Білорусь)
«VCM LPS» (Пятра Нямц, Румунія) – «Будівельник» (Чернівці)

22 серпня (неділя)

10.30. «Західний Буг» (Брест, Білорусь) – «VCM LPS» (Пятра Нямц, Румунія)
«Будівельник» (Чернівці) – «Локомотив» (Харків)

Поєдинки "Будівельник" - "Локомотив" (Харків) останніми роками відбуваються у гострій, інтригуючій боротьбі. Фото: Георгій Мазурашу, sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.