«Марафон здоров’я»: На вас чекають у спортивних секціях!

1

Що може бути дорожчим за здоров’я? Напевно, лише здоров’я дітей, яке можна і треба зберігати і зміцнювати засобами фізичної культури і спорту! Якщо ви ще вагаєтесь або не знаєте, до якої спортивної секції вам зручніше і краще віддати дитину, скористайтеся підказками фахівців.Найближчим часом на нашому порталі візьме старт «Марафон здоров’я», в рамках якого ми будемо знайомити відвідувачів ближче з видами спорту, які культивуються на Буковині, з їх корисністю і ступеню ризику, а також будемо надавати слово тренерам, педагогам, лікарям та іншим фахівцям, чиї підказки, впевнені, допоможуть уникнути багатьох проблем зі здоров’ям і, відповідно, змінити на краще катастрофічну ситуацію  із здоров’ям нації і, зокрема, підростаючого покоління.

Так, держава багато чого не робить для збереження і покращення здоров’я нації. Але ж, погодьтеся, багато чого в цьому плані залежить і від нас самих! Саме тому ми започатковуємо доступні для широких верств населення «Уроки здоров’я».

А поки що ознайомтеся з координатами чернівецьких спортивних шкіл. І задумайтесь – можливо, таки варто «Запам’ятати адреси спортивних шкіл сьогодні, щоби не шукати адреси лікарень завтра!»

2014-plakatik-propaganda-copy

1 Comment
  1. Настя says

    люблю хокей

Leave A Reply

Your email address will not be published.