heshko.com: «Міс спорт Україна» і Гешко на «Шустер live»

0

Переможницю зініційованого спортклубом «Гешко» прем’єрного конкурсу «Міс спорт Україна» – олімпійську чемпіонку Наталку Добринську «коронували» вніч з 22 на 23 січня у прямому ефірі в студії «Шустер live» на телеканалі «Україна». Найгарнішу спортсменку України 2009 року нагородили члени журі конкурсу – кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко, чемпіон світу з боксу Сергій Дзінзірук та «Найсильніша людина України 2009 р.» Костянтин Ільїн.

«Народився» варіант з нагородженням у прямому ефірі на «Шустер live» завдяки дружнім стосункам організаторів конкурсу з артистом, поетом-піснярем і телеведучим Петром Магою, який останнім часом плідно співпрацює з Савіком Шустером. Петро, до речі, теж входив до складу журі. Йому і доручили вести цю заключну частину програми. За першим задумом, говорити про спільний прем’єрний проект спортклубу «Гешко» та Всеукраїнського спортивного порталу «Турнір» мав сам Іван Гешко, якого мали доповнити друзі-спортсмени. Але оскільки ефірний час наприкінці програми ще менш «гумовий», вирішили, що надійніше буде, якщо про конкурс коротко розкаже «свій» ведучий Петро Мага.

Наталці Добринській вручили гарний диплом (виготовлений ексклюзивно студією подарунків «Яблуко»), ексклюзивний іменний спортивний костюм від фірми «Поляріс» (вирбника екіпірування команди України на «Зимових іграх патріотів»), символічний сертифікат на відпочинок на двох на 21 день від спортивно-оздоровчого комплексу «Цецино», традиційну для конкурсів краси стрічку та, звичайно, корону.

Оскільки програма «Шустер live», як правило, закінчується «творчим моментом», то після нагородження послідував танцювальний подарунок від чемпіонки України зі східних танців (тобто так званий «танець живота») Лідія Телекі з Чернівців (вихованка Альони Безрукової). До речі, Лідія дуже переживала з того приводу, що Петро Мага обмовився і назвав її чемпіонкою світу. Щоправда, одразу після його слів на екрані з’явився вже коректний титр. А щодо помилково оголошеного звання – нехай буде, що Петро, дай Боже, просто «наврочив» і чернівчанка в майбутньому таки стане найсильнішою в світі у своєму мистецькому виді спорту.

За лаштунками «чернівецький десант» зустрів ще одного буковинця – міністра праці тіньового Кабміну Михайла Папієва. Під час рекламної паузи він навіть встиг послухати парочку дотепних анекдотів від колишнього актора Чернівецького муздрамтеатру Петра Маги. Тож минулої п’ятниці на «Шустер live» був майже буковинський бенефіс.

Наталка Добринська, попри прогнози деяких скептиків, які вважали, що найгарнішій спортсменці країни треба було робити не такий патріотичний подарунок, а дарувати відпочинок десь за кордоном, навпаки, зраділа саме перспективі по-ближче познайомитися з Чернівцями, де, виявляється, живе її двоюрідна сестра! Коли саме Наталка скористається можливістю відпочити на «Цецино», наразі ще невідомо, адже титулована спортсменка поки що серйозно готується до зимового чемпіонату світу.

Власник комплексу «Цецино» та готелю «Буковина» Валерій Чинуш наголосив, що лауреатки «Міс спорт Україна» зможуть гостювати на «Цецино» в будь-який час, повідомивши попередньо про свій приїзд.

Цікаво, що після програми присутні там титуловані спортсмени разом із наставником спортивної красуні №1 Дмитром Поляковим, журналістами Георгієм Мазурашу (автор ідеї проведення конкурсу «Міс спорт Україна») і Захаром Федораком та редактором програми «Шустер live» Алесею Бацман поговорили і про перспективи присвятити найближчим часом одну з програм (або частину) спортивній тематиці.

У суботу, 23 січня, аналогічний презент від «Цецино» (відпочинок на двох на десять днів), вже в студії телеканалу «1+1», отримала і «І віце-міс спорт Україна» – чемпіонка України з гольфу (який у 2010 році буде в олімпійській програмі) Юлія Малімон. Там же свою нагороду отримала і «Міс ТСН» Марина Хоменко (вибір автора сюжетів про конкурс на «1+1» Володимира Звєрова та його колег).  Вони разом з переможницею Наталею Добринською, однією з віце-міс Дашою Тиховою (Шитко) та чернівецькими членами журі Іваном Гешком і Костянтином Ільїним «засвітилися» ввечері на «1+1» в новинах (ТСН).

А от і всі лауреатки І конкурсу «Міс спорт Україна», який відбувся під патронатом спортивно-оздоровчого комплексу «Цецино», готелю «Буковина» і за підтримки фірми «Поляріс»:

Міс спорт Україна («Краса українського спорту») – Наталя Добринська

Перша віце-міс, міс глядацьких симпатій (SMS) – Юлія Малімон
Віце-міс, міс глядацьких симпатій (Інтернет) – Альона Малишева
Віце-міс – Дар\’я Тихова (Шитко), Ольга Саладуха
Міс ТСН – Марина Хоменко
Міс елегантність – Анастасія Подпалова
Міс фото – Тетяна Петлюк
Міс чарівність – Альона Петреченко
Міс грація – Дар\’я Згоба
Міс загадковість – Олеся Пристайко
Міс усмішка – Дар\’я Старцева

Міс близнята – Аня та Вікторія Моісеєнко

Всі учасниці конкурсу отримають пам’ятні презенти, а лауреатки – відповідні атрибути конкурсів краси та різні призи від спортивно-оздоровчого комплексу «Цецино», готелю «Буковина» та фірми «Поляріс».

Всі лауреатки конкурсу мають зібратися разом на уїк-енд у Чернівцях. Щоправда, наразі складно спрогнозувати, коли саме це буде можливо, адже у красунь-спортсменок доволі насичений графік тренувань та змагань.

Ми триматимемо «в курсі» подвй відвідувачів сайту. А більше фотографій з студій «Шустер live» та «1+1» можна переглянути на сайтах missport.com.ua, turnir.com.ua та hotel.cv.ua.

Співорганізатори Георгій Мазурашу (спортклуб «Гешко») та Захар Федорак (спортивний портал turnir.com.ua) зазначили, що наступний конкурс, найімовірніше, суттєво відрізнятиметься від першого «пілотного» проекту. Уже заговорили і про перспективи проведення конкурсу «Містер спорт Україна», до складу журі якого увійдуть і лауреатки «Міс спорт Україна 2009».

heshko.com (25/01/2010 00:00)

***

Фото: sportbuk.com

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.