ТОВ «ГріКо»

2

Головний партнер футзального клубу «Меркурій» (Чернівці), лідер ринку будівельно-оздоблювальних матеріалів у регіоні.

Фірма «ГріКо» (офіційний представник торговельної марки «GARD») розпочала свою діяльність у 1998 році. Завдяки накопиченому досвіду та традиціям співпраці компанія вийшла в лідери в регіоні на ринку торгівлі будівельними та оздоблювальними матеріалами.

Поєднання асортиментної, цінової та збутової політики стало запорукою міцних партнерських стоунків з клієнтами. У період бурхливого розвитку будівельної галузі компанія дає можливість використовувати сучасні оздоблювальні матеріали провідних світових виробників, таких як: «Sniezka», «Knauf», «Henkel», «Artisan», «Silkcoat» тощо.

Розпочавши в регіоні використання високоякісних матеріалів європейського рівня і пропагуючи нові технології в оздоблюванні і ремонті, ТОВ «ГріКо» постійно продовжує удосконалювати асортимент і пропонує своїм клієнтам нові товари і послуги, які значно відрізняються серед інших вдалим поєднанням ціни і якості, естетичними властивостями і є екологічно безпечними при використанні.

На відміну від будівельних супермаркетів, де є великий вибір товарів, компанія в основу своєї діяльності ставить не продаж товару, а допомога клієнтам – зорієнтуватися у великому виборі різнопланових товарів і зробити вірний вибір, надає кваліфіковані консультації щодо якості, властивостей, технології використання, поєднуваності і взаємозаменяємості товарів, допоможуть визначити необхідну кількість потрібних матеріалів і забезпечать оперативну доставку обраного товару.

Фірма «ГріКо» ствержує, що з нею ремонт не буде стихійним лихом, а перетвориться у захоплюючий процес створення комфортного життєвого простору.

Координати: м. Чернівці, вул. Миколаївська, 40, тел.: (0372) 58-43-43, e:mail: <office_griko@ukrpost.ua>.

Детальніша інформація – на grico.com.ua

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.